Posted by: Lauma | 2010-02-12

Vistas fileja ar medu

Kaut ko ātru un vienkāršu – gadījumiem, kad mājās attopies noguris un izsalcis.

Ēdiena tips: vakariņām;

Sarežģītība: ļoti vienkārši;

Roku ķēpāšana: tik cik sagriezt gaļu.

Pirmavots: nav skaidri zināms, es dabūju no mammas.

1-2 personām, atkarībā no personu izsalkuma pakāpes😉

  • 2 vistas filejas;
  • 1-2 ēdk. medus (atkarībā no tā cik kaudzētas tās karotes ir);
  • pipari;
  • medus vai mango etiķis pēc garšas (apmēram ēdamkarote);
  • sviests

Vistas filejas  sagriež nelielos gabaliņos (strēmelītēs), uz pannas apcep sviestā uz videjas uguns – 3-5 minūtes (nu tā lai nav jēls vidus). Pieliek medu, etiķi un apkaisa ar pipariem. Kādu minūti pamaisa un gatavs.

Piezīmes

Var papildināt ar salātim, sastāv no ķīnas kāpostiem, melones gabaliņiem un tā paša etiķa. Kā piedevas, manuprāt, vislabāk der rīsi.

Etiķi es visbiežāk pērku Vom-Fass’ā, tāpēc arī tādas neparastas garšas. Pieņemu, ka kaut kas no maigajiem vīna etiķiem arī derēs, bet neesmu mēģinājusi.

P.S. Iesaku izmantot nepiedegošo pannu.


Vēlies kaut ko piebilst?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

Kategorijas

%d bloggers like this: