Posted by: Lauma | 2010-06-01

Mango kūkas ideja

Prātā jau labu laiciņu maļās kādā restorānā nošpikotā ideja, ka labs, gatavs mango kopā ar maskarpones krēmu ir ļoti garšīgi. Jāsaprot tikai kādā kūkā to ieziest. Ja krēmu gatavotu, samaisot maskarpones sieru ar saldo krejumu un pēc tam tajā iemaisītu gabaliņos sagrieztu mango, vai krējums nemēģinātu saskābt?

P.S. Vairākos veikalos esmu pēdējā laikā redzējusi nogatavinātos mango. Tie no citiem atšķirās ar izmēru (parasti lielāki) un kaut kādu jocīgu uzlīmi – ready to use – vai kaut kas tāds. Lēti nav,  bet nežēlīgi garšīgi.


Vēlies kaut ko piebilst?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

Kategorijas

%d bloggers like this: