Publicēja: Lauma | 2010-08-24

Šejienes jaunumi

Bloga interfeisā ir daži uzlabojumi. Beidzot var atlasīt receptes pēc konkrētas sastāvdaļas vai ēdiena tipa, nerokoties pa veciem ierakstiem, lai atrastu atvilstošo birku. Nav gan precīzi tā, kā biju izsapņojusi, tomēr tuvāk, nekā agrāk 😉 Ir sastopamas visādas neuzmanības kļūdiņas, ja maniet, brīdiniet (piemēram, šeit komentāros).

Pieņemu saturīgus ieteikumus, kā labāk kategorizēt ēdienu sastāvdaļas un kā kategorijas (sastāvdaļu sarakstā kategorijas ir tie elementi, kas kvadrātiekavās, bez linkiem) nosaukt. Nojaušu, ka tālākā nākotnē varētu parādīties sakņu kategorija burkāniem un bietēm, kā arī kaut kāda vēl nezināma kategorija kāpostiem, kabačiem un citām zaļajām šausmām ( 😛 ), bet nabaga sīpoli palika nekategorizēti… Vai sīpols ir garšviela? Un kā labāk nosaukt “graudaugu produktu” kategoriju, ja nākotnē tur jāpiepulcējās arī kartupeļiem un pupiņām?

Vēl ir ieviesta lappuse “Kad ledusskapī var pakārties žurka”, kurā ceru apkopot informāciju par kulināriju smagas un nekontrolējamas aizņemtības laikos (piemēram, sesijas laikā). Šeit uzsvars uz ēdieniem, kuru sastāvdaļas var nesabojājoties gaidīt aizņemto ēst gatavotāju nedēļu vai ilgāk.


Vēlies kaut ko piebilst?

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.

Kategorijas