Posted by: Lauma | 2010-08-24

Šejienes jaunumi

Bloga interfeisā ir daži uzlabojumi. Beidzot var atlasīt receptes pēc konkrētas sastāvdaļas vai ēdiena tipa, nerokoties pa veciem ierakstiem, lai atrastu atvilstošo birku. Nav gan precīzi tā, kā biju izsapņojusi, tomēr tuvāk, nekā agrāk😉 Ir sastopamas visādas neuzmanības kļūdiņas, ja maniet, brīdiniet (piemēram, šeit komentāros).

Pieņemu saturīgus ieteikumus, kā labāk kategorizēt ēdienu sastāvdaļas un kā kategorijas (sastāvdaļu sarakstā kategorijas ir tie elementi, kas kvadrātiekavās, bez linkiem) nosaukt. Nojaušu, ka tālākā nākotnē varētu parādīties sakņu kategorija burkāniem un bietēm, kā arī kaut kāda vēl nezināma kategorija kāpostiem, kabačiem un citām zaļajām šausmām (😛 ), bet nabaga sīpoli palika nekategorizēti… Vai sīpols ir garšviela? Un kā labāk nosaukt “graudaugu produktu” kategoriju, ja nākotnē tur jāpiepulcējās arī kartupeļiem un pupiņām?

Vēl ir ieviesta lappuse “Kad ledusskapī var pakārties žurka”, kurā ceru apkopot informāciju par kulināriju smagas un nekontrolējamas aizņemtības laikos (piemēram, sesijas laikā). Šeit uzsvars uz ēdieniem, kuru sastāvdaļas var nesabojājoties gaidīt aizņemto ēst gatavotāju nedēļu vai ilgāk.


Vēlies kaut ko piebilst?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

Kategorijas

%d bloggers like this: